13 mars 2016
11:45

Tenhults IF/Tabergs SK U17

Referat: IF Haga U17 Dam - Tenhults IF/Tabergs SK U17

Första matchen som U-17 spelades idag på Junebäckens konstgräs, solen och plusgraderna som hade utlovats uteblev och det var en kall förmiddag i Friaredalen, Men det som värmde var Hagas spel, vi tog kommandot direkt och spelade riktigt bra första tjugo minuterna, Målen kom också som belöning för vår höga press och fina passningsspel. 1-0 gjorde Emelie på ett skott utanför straffområdet och 2-0 kom några minuter senare återigen på distansskott genom Malin, Vi fortsatte att pressa tillbaka Tenhult/Taberg och i miiten av halvleken kom också 3-0 efter ett fint inkast av Stina till Julia som avslutade med ett volleyskott i mål. T/T lyfte sitt spel i slutet av halvleken och spelet jämnade ut sig, Andra halvlek fick T/T press på oss och skapade ett par riktigt farliga hörnor. Spelet var jämnt och det blev mycket spel på mittfältet och inte så mycket chanser åt något håll, Emelie tog dock vara på ett inlägg och kämpade in 4-0 . En bra premiär där spelet stundtals var bra och vi spelade som vi vill, med press och bollkontrol. Lisa W höll nollan och var stabil som vanligt, våra backar spelade tätt och utan misstag, idag var det laginsatsen som gjorde att vi kunde vinna matchen.